Quest week Sardinië 5 t/m 12 oktober

Sardinie

Verrijk je spirituele reis met een onvergetelijke ervaring op het betoverende eiland Sardinië! Laat je leiden door de oude paden van de sjamanen terwijl je de heilige bronnen ontdekt, waar het water fluistert van eeuwenoude wijsheid. Laat je betoveren door de majestueuze Nuraghes, mysterieuze torens die eeuwenlang waken over het landschap en de geheimen van het verleden bewaren.

Ontdek de schitterende natuur van Sardinië, een eiland dat meer dan 600 miljoen jaar geleden gevormd is, en laat je verrassen door zijn verborgen krachtplekken en neolithische schatten. Laat je ziel resoneren met de energieën van dit oude land terwijl je jezelf openstelt voor transformatie en heling. En laat je hart dansen op de ritmes van de oude wereld.

Quest week in Sardinie

Wat is een Quest?

Een Quest is een moment van persoonlijke focus, waar jou persoonlijke vraag centraal staat. Je stapt even uit je dagelijks leven, je verlaat de “gewone wereld” om vanuit andere gelaagdheden te werken. Je bent vrij om werkelijk contact te gaan maken met nieuwe bronnen waarbij je antwoorden zult ontvangen. Deze verkregen antwoorden zullen lang doorwerken in je dagelijks leven

Voor wie?

Voor mensen die;
● Sjamanistische werkwijze willen leren en ontdekken
● Hun Intuïtie willen vergroten
● Bewuster willen waarnemen vanuit andere gelaagdheden
● Meer gewaar willen worden
● Willen groeien en nieuwe bronnen willen aanboren voor
persoonlijke groei

Wat gaan we doen?

Om het mogelijk te maken hebben we een paar bijzondere, oer oude plekken geselecteerd die je tijdens de Quest gaan helpen om je persoonlijke antwoorden te vinden en te ontvangen.
Vanuit trancereizen maken we contact met de plekken, we openen de windrichtingen en nodigen onze voorouders uit. In verbinding met hun wijsheden en kennis , openen we ons voor de zeer intense krachtige plekken waar je inzichten en antwoorden kunt krijgen op je persoonlijke vragen.
De teachings gaan je daarbij helpen en je proces ondersteunen.

lesprogramma

Les programma
Het lesprogramma komt het beste tot z’n recht, als je van te voren niet weet wat je precies gaat doen en waar je het gaat doen. Het is een Avontuurlijke, Sjamanistische week, waarbij we ook de avond en nacht kunnen gebruiken. Zowel binnen als buiten. Ook de bewoonde wereld komt aan bod (als we willen).

Je kunt van te voren onderzoeken op welke persoonlijke vraag je antwoord zou willen ontvangen. Wanneer je geen specifieke vraag of wens hebt, kun je je laten verrassen op het moment van de Quest
Het wordt een waardevolle week die je een onvergetelijke verdieping biedt in je persoonlijke ontwikkeling. Deze reis zal je verder brengen op je Sjamanistische Pad.

Verblijf

We logeren in een heerlijk huis op een mooie plek met uitzicht op een meer. Er is een prachtige keuken waar we zelf ons eten verzorgen. Er is een sauna waar we gebruik van kunnen maken en prachtige slaapkamers .

We zijn benieuwd met wie deze reis gaan doen!

Verblijf

Prachtige slaapkamers.

Verblijf