Kind, Ouder, Gezin, Gezondheid, Rouwverwerking

Kind en gezondheid

Een gezond, blij kind is voor een ouder het belangrijkste wat er is.
Als een kind niet lekker in z’n vel zit, op welke manier of op welk vlak dan ook, heeft het zijn weerslag op het hele gezin.
Natuurlijk doe je er alles aan om je kind(eren) te helpen. Maar het is niet altijd duidelijk wat er is, en je inzet heeft niet altijd het gewenste resultaat, ook niet met allerlei andere hulp.

Er is een mooie andere effectieve mogelijkheid.

Behandeling, Heling

Juist voor kinderen van alle leeftijden is het prettig om vanuit hun innerlijke essentie ondersteund te worden, Dat is heel goed mogelijk op afstand, Zonder je kind het gevoel te geven dat er iets niet goed met Hem, Hen of Haar is, kan er op afstand gewerkt worden aan wat nodig is om jou kind weer in balans te brengen. Zonder dat er heel veel nadruk op komt.
Dat maakt het minder belast en kan er op microniveau gewerkt worden.

Je kunt het vergelijken met een horloge met radertjes. Als je een verandering brengt aan het kleinste radertje, gaat uiteindelijke het hele uurwerk mee met de verandering. zo werkt het met ons lichaam ook.

Voor welke klachten of issues?

Het is voor vele issues mogelijk, de behandeling is effectief en krachtig.
Voor lichamelijke klachten, emotionele klachten, angsten.

Te denken valt aan
– allerlei soorten pijnen
– gepest worden
– bedplassen
– onzekerheid
– neerslachtig
– niet begrepen voelen
– concentratie op school
– overal “tussen vallen”
– na traject van diagnose en er is een wachtlijst
– bij gebruik van medicatie en je wil anders
– allergie

Door met ouders te overleggen, kan ik op afstand behandelen. En we houden elkaar op de hoogte van de vorderingen.

Ouders

Als ouders ook graag ondersteuning wensen, kijk ik mee. En naar vraag en wens behandel ik ook ouders op afstand. zodat ook ouders ondersteund worden in hun gezinsproces. Wat de situaties ook zijn.

Het fijne van afstand is dat het geen extra tijd kost voor ouder en kind. Geen reistijd, of even tussendoor een afspraak. De behandelingen gebeuren op het moment dat kinderen op bed liggen of thuis in ontspanning zijn.. Datzelfde geldt ook voor ouders, de behandeling vindt plaats als ouders in ontspanning thuis zijn.

Rouw Proces

Niet alleen heling en behandeling van ziekte in een gezin is mogelijk.
Ook een rouwproces is een onderwerp van behandeling.
Soms is er sprake van ernstige ziekte in het gezin of familie, waarbij duidelijk is dat een ouder of kind komt te overlijden. Bij aanvang van deze route helpt het enorm om het gezin voor te bereiden op wat komen gaat. Elke situatie vraagt een uniek pad om te doen wat nodig is om met elkaar zo vredig mogelijk afscheid te nemen van het leven. En daarnaast krachtige handvaten om voorbereid te zijn op wat gaat komen .