Partners

Partners

Wij geloven in de kracht van 1+1=11. Daarbij is het ook gewoon veel leuker om met prachtige professionals samen te mogen werken. Hieronder vind je de belangrijkste partners waarmee we een gezamenlijke dienstverlening aanbieden.

Wil je ook een partner worden? Neem dan contact met ons op.De Zwanenhof

Centrum voor training en verdieping in Zenderen. Samen met Zwanenhof bieden we vitaliteit retraites aan en de mogelijkheid voor een vitaliteit scan. De Zwanenhof ontwikkelt zich naar een holistisch zorgcentrum. We kijken uit naar de groeiende mogelijkheden in dienstverlening op deze plek!

New York Gym

Sportschool Amsterdam. Inmiddels bieden we vast op donderdag twee classes aan: mindfulness en healing meditation. In de samenwerking met personal trainer Dante wordt ook ons repertoire met Rain voedingssupplementen en de fysieke vitaliteit verder uitgebreid.

High Touch Leadership Trainingen

Een samenwerkingsverband met Humming Blue Whale, Christy van den Putten en Joke van IJzeren. High Touch biedt begeleiding voor leiders in organisaties in een unieke en krachtige drieluik van organisatie healing, -reading en -advies.

Nyenrode Business Universiteit

Het programma Touching the Community Soul is een leiderschapsprogramma naar organiseerprincipes van de nieuwe tijd. Humming Blue Whale heeft enkele jaren de energetische bedding en individuele healingen voor dit programma mogen verzorgen.

D-Ranch

D-ranch met paardencoach Astrid Stijger en haar kudde paarden. In deze samenwerking bieden we een krachtige combinatie aan: paardenkracht en krachtplekken.

Rain

Wij zijn partner voor Rain producten. In de begeleiding bij onze vitaliteit programma’s maken wij optioneel gebruik van Rain producten, omdat wij ervaren hebben dat deze van toegevoegde waarde zijn in onze programma’s.