Krachtplekken

In verbinding met Krachtplekken

Een Quest is een persoonlijke zoektocht. Waar je antwoorden kunt ontvangen vanuit verschillende richtingen.

Om dit mogelijk te maken zijn er krachtplaatsen uitgezocht die je tijdens deze 2 daagse Quest gaan helpen om je persoonlijke antwoorden te vinden en ontvangen. De lessen gaan je daarbij ondersteunen en helpen.

Je kunt van te voren onderzoeken op welke persoonlijke vragen je antwoord zou willen ontvangen. Wanneer je geen specifieke wens/vraag hebt, kun je je laten verassen op het moment.

Een stilte reis bij krachtplaatsen op de grens van Drenthe en Groningen. Het zijn plekken waar energiecentra bij elkaar komen. Deze energie is voelbaar. Op deze plekken gaan we in gesprek met de krachtbronnen. We openen ons en laten ons begeleiden door de Spirits en de drum om informatie te ontvangenWe logeren 2 nachten in een huis in de buurt. Waarvanuit we naar de krachtplaatsen toegaan. We verzorgen zelf onze maaltijden zodat we ten volle in de rust kunnen blijven en genieten..

2 overnachtingen
2 dagen teachings
exclusief maaltijden
€375-Aanmelden

Er is nog geen datum bekend voor dit evenement. Wil je graag meedoen? Vul dan je gegevens in. We laten je dan zo snel mogelijk weten wanneer dit evenement gehouden wordt.