Burn-out en hoe nu Verder? 6-daagse

Burnout en hoe nu Verder? 6 daagse Retraite

Burnout is een periode waarin je merkt dat je niet meer kunt doen wat je wilt doen. Je lichaam is overbelast en je ervaart weinig herstel.

Voor iedereen die om wat voor reden dan ook- voelen dat ze hun vitale balans kwijt zijn bieden we de mogelijkheid om te revitaliseren.

De Vitaliteitsretraite is DE mogelijkheid om je te ontdoen van verwarring, stress, vermoeidheid, burn-out klachten, moeilijk definieerbare fysieke of emotionele klachten etc.
Een retraite van 6 dagen in Nederland.

Resetten is de essentie van het programma, je gaat alles wat je niet meer dient los laten en je vult jezelf op met nieuwe energie.
Je gaat voelen en ontdekken waar bij jou blokkades zijn en je leert ze op te heffen.
Je krijgt ondersteunende handvaten voor jou proces.
Het dagritme is met beweging, inspanning en rust in balans
Voeding is uitgeballanceerd in ontgiftende en voedende werking

Op ieder niveau kun je verstopt raken, waardoor je uit balans raakt of je vitaliteit verliest. Soms stagneert je verdere ontwikkeling omdat er oude patronen in de weg zitten. En in deze hectische tijd merken veel mensen dat ze bewust tijd moeten nemen om vitaal en dicht bij zichzelf te zijn en blijven.
Vervuiling, verstopping, stagnatie, ruis, overbelasting, resulteert in symptomen als verwarring, irritatie, stress, vermoeidheid, burn-out klachten.

Kies voor een week terugtrekken in rust , om de verbinding met je Zelf en jouw kracht weer zuiver te ervaren. Je maakt contact met je kern(kwaliteiten), je maakt helder wat voor jou nou je (levens) essentie is. Vanuit deze helderheid kun je je doelen, wensen neerzetten en bekrachtigen. Alles wat je niet meer dient laat je los, er ontstaat alle ruimte voor vernieuwing
Zeer heilzaam voor Lichaam en geest. Je vergroot je zelf herstellend vermogen op alle lagen.

• Na deze week is een vervolgtraject mogelijk als je wilt.