Organisaties

Begeleiden van organisaties

Organisaties zijn niet meer en niet minder dan samenwerkingsconstructies van mensen. Alleen al door individuele begeleiding van de mensen in uw organisaties zult u grote veranderingen teweeg kunnen brengen. Voor een aantal organisaties hebben wij  ondersteuning van (persoonlijk) leiderschapstrajecten en teamontwikkeling verzorgd. Meerdere leidinggevenden op directie- en management niveau hebben zich laten ondersteunen in hun leiderschap. Vraag ons om referenties.

Ook organisatie processen kunnen wij ondersteunen in energie en advies. Steeds vaker vragen organisaties ons om te ondersteunen in strategische herpositionering, fusies, transformatie trajecten en reorganisaties. We ondersteunen in het gemakkelijker loslaten van de oude situatie, in het licht zetten wat gezien mag worden en aantrekken van nieuwe kansen en hulpbronnen. De ondersteuning bestaat uit energetische ondersteuning op afstand, aangevuld door concrete en praktische informatie en advies aan de opdrachtgever.

Klinkt vaag? De resultaten zijn heel concreet. Voorbeelden van merkbare effecten van onze ondersteuning zijn: een betere communicatie in het team, minder macht en angst gedreven gedrag, meer samenwerking vanuit het geheel en minder vanuit individuele belangen, de juiste hulpbronnen op het juiste moment, onverwachte nieuwe (strategische) keuzes.