Activiteiten

Drumcirkel 'Cirkel for the World'

Meerdere keren per jaar organiseren we een drumcirkel ‘Cirkel for the World’. Tijdens deze bijeenkomst drummen we met een groep (cirkel). Het is een mooie manier om bij te dragen aan het verhogen van de trilling voor healing en transformatie, voor de wereld inclusief jezelf.Spiritboot

Enkele keren per jaar bieden we de gelegenheid om samen te mediteren op de avond van de volle maan. In 2016 en 2017 hebben we al een aantal keren een zeer bijzondere en krachtige energie mogen ervaren, omdat er een ‘bijzondere’ maanstand was.Meditatiedag voor healing en transformatie

Een aantal keer per jaar organiseren we een verdiepingsdag. Voor onze studenten een mooie gelegenheid om een slag dieper te gaan met de thema’s waar ze mee bezig zijn. Maar ook andere deelnemers zijn van harte welkom.Zelf leren werken met Kristallen

Kristallen zijn vondsten uit de aarde van duizenden jaren oud. Ze bevatten een schat van informatie en speciale frequenties waar je mee kunt werken.

Het dragen van kristallen of het samenwerken daarmee brengt merkbare veranderingen teweeg in je energiesystemen, emotioneel lichaam, gedachtepatronen en fysieke gesteldheid.
Ook energetisch kunnen de frequenties van kristallen enorm veel voor je betekenen in je persoonlijke groei, bewustwording en healing.

De subtiele energieën van kristallen kunnen feilloos en oneindig dienstbaar bijdragen aan het gaandeweg meer in tune komen met wie wij Werkelijk Zijn, blokkades opheffen, meer stroming brengen, wijsheden en inzichten aandragen.

Wil je vanuit je persoonlijke waarneming ontdekken wat jou kristal voor eigenschappen en kwaliteiten heeft?
En wil je weten wat de kristal voor jou kan betekenen en hoe je ermee kunt werken?

Neem een kristal van jezelf mee en je gaat
○ je kristal wakker maken en openen
○ je verbinden en in gesprek met het wezen van jouw kristal.
○ In verschillende trance reizen de inhoud waarnemen van jou kristal, wat is de functie? Wat zijn de taken? Wat zijn de kwaliteiten?
Het gaat steeds meer duidelijk worden wat de krital voor je kan betekenen en waarom hij bij jou is.
○ Ook zal het duidelijk worden wat het kristal van jou verlangt.

Van 10-16 uur inclusief lekkere lunch
Deename € 115,-Ontmoet je krachtdier

Oervolken zoals de indianen en de Siberiërs werken met krachtdieren. Krachtdieren zijn een essentieel onderdeel van het Sjamanisme. Ieder mens beschikt over een persoonlijk krachtdier.Workshop paardenkracht en krachtplekken

In samenwerking met paardencoach Astrid Stijger en haar paardenkudde bieden we een unieke en zeer krachtige 2-daagse workshop aan.