Ervaringen

Op 16 jarige leeftijd liep mijn dochter vanwege mentale problematiek vast in het voortgezet onderwijs. Vele diagnoses, wachtlijsten en therapieën volgden. Het ging echter alleen maar bergafwaarts met haar en langzaam zag ik al haar levensenergie verdwijnen. Na 4,5 jaar niets te zijn opgeschoten nam ik ten einde raad contact op met Blue Whale. Dit bleek een keerpunt...al vrij snel nadat Blue Whale mijn dochter en mijzelf op afstand had behandeld was er verandering zichtbaar; er ontstond weer contact, ze werd opgewekter en energieker. Stap voor stap kreeg ik mijn dochter weer terug wat vertrouwen gaf voor de toekomst. Een jaar later stopte ook haar reguliere behandeling. Het gaat nog steeds goed met haar!

Een dankbare ouder

De tijd na mijn Deeptox-week heeft mij een nieuw leven gegeven. Er is transformatie gekomen in mijn doelen, ze worden werkelijkheid! Ik heb een nieuw huis en een nieuwe liefde. Mijn bedrijf loopt als een speer. En ik merk dat is zelf nu een inspirator ben voor anderen, die open staan voor vernieuwing  

Sylvia

Altijd druk in de weer, dat was de situatie toen ik naar de detox week ging. Het was heel raar om te vertragen. Alles te vertragen, inclusief  mijn stofwisseling.Daarna werd ik me bewust van wat ik gewoonlijk niet voel, niet zie, niet hoor, door maar ‘lekker bezig te zijn’. Mijn lichaam werd steeds rustiger, krachtiger, schoner. In mijn geest nieuwe perspectieven. Mijn waarneming werd scherper. Deze week heeft me focus en veel ruimte gegeven. Heerlijk, een aanrader!

ANONYMOUS

Wat heeft de Detox-verwen- jezelf-week mij gebracht: Veel energie! Ruimte in mijn lichamelijke en geestelijke systeem. Mooie inzichten. Het smaakt naar meer. Heerlijk en fantastisch. De week is een mooi geheel, de cirkel is rond. Een helder begin en een helder eind wat weer gelijk je nieuwe startpunt is. Je kunt werkelijk oude dingen loslaten, je krijgt werkelijk ruimte voor iets nieuws. Het is een echte, absolute verwen week, het heeft mij aan niets ontbroken. Er is ruimte voor alles, fijn dat het een kleine groep is. Ik voel mij heerlijk en super energiek, soepel in mijn lichaam. Het hoekige is er bij mij af.

DAPHNE

Detox reinigingsvakantie in Duitsland: “Vermoeid kwam ik aan en verfrist vertrok ik. Wat een grote verandering in 7 dagen, had dit van te voren niet kunnen geloven. Het is echt waar!

ASTRID

Na behandeling en healing heeft mijn zoon nog maar de helft van de chemokuur nodig, en het herstel gaat veel sneller dan verwacht.

ANONIEM

Je kunt een pleister plakken, een pilletje nemen, een zalfje smeren….een healing is heel wat anders! Het probleem wordt bij de diepste kern aangepakt en opgelost! Ik ben van mijn pijn verlost dank zijn Humming Blue Whale !

LINDA

Sjamaan Humming Blue Whale is een zeer professionele en toegewijde healer en coach. Ik beveel haar ten zeerste aan voor iedereen die vast zit of wat assistentie kan gebruiken op het persoonlijke- of loopbaanvlak.

BARBARA