Over Blue Whale

Sjamaan Humming Blue Whale

Sjamaan Humming Blue Whale werkt op zichtbare en onzichtbare lagen, in samenwerking met spirits. Zij gebruikt de wijsheid van het sjamanisme om mensen en organisaties op hun pad te begeleiden.

Zij heeft 25 jaar in de psychiatrie gewerkt, in verschillende functies en voor verschillende instanties. Ze werkte onder andere met jonge kinderen, pubers, volwassen en ook gedetineerden.

De ontdekking van het Sjamanisme was voor haar thuiskomen. In 2002 richtte zij haar Go-Walkabout op, een praktijk voor Sjamanisme en levenspadcoaching. De praktijk HummingBlueWhale blijft in ontwikkeling. Zelf krijgt Blue Whale teaching van Sjamaan SunCrow, waar ze super dankbaar voor is. SunCrow is een de krachtigste sjamananen van de wereld..Humming Blue Whale

Humming Blue Whale is de Spirit naam die ik ontvangen heb van Sjamaan SunCrow in 2010. Het is de bewaarder van de geschiedenis van de aarde en al haar geheimen. Alle stammen worden door de walvis levend gehouden. Ze leert je oorspronkelijke toon vinden, wat toegang geeft naar innerlijke wijsheid.
Sjamanisme is de bron waarvanuit ik werk, in samenwerking met Spirit en Al wat leeft. Zowel Shamanic
.● Teachings
.● Healingen
● Deeptox-weken
● Sjamanistische Quest
● Vitaal, Gezond gewicht
● Burnout en hoe verder?
● Meditatieve wandelweek
● Bedrijfs ontwikkeling en coaching

Het is een krachtige energetische manier om al jouw dimensies op te schonen. Zoals oude ervaringen, verbindingen, emoties en familielijnen. Het is vooral ervaren wat het je brengt. Het geeft grenzeloze mogelijkheden.
Je horizon wordt nog breder. The sky is not the limit!Humming Blue Whale

Humming Blue whale assisteert Sun Crow bij de Ceremony by Grandmother Yantuu. Rondom iedere volle maan wordt de Mongoolse spirit Grootmoeder Yantuu aangeroepen en uitgenodigd om door het lichaam van sjamaan Sun Crow te spreken en persoonlijke healingen te doen.

Een prachtige ceremonie die uit respect naar de Mongoolse grootmoeder op mongoolse wijze gedaan wordt. De avond begint met een offerceremonie bij het heilig huis van grootmoeder. Nadat iedereen zijn offer d.m.v. een offersjaal (khadag) met hartewensen aan het heilig huis heeft gehangen, gaan we een rituele dans(stappen) doen in een cirkel. Deze dans is voor persoonlijke kracht (hiimori). Grootmoeder wordt uitgenodigd door drummen en zang van de sjamaan en het klappen van de aanwezigen.

Grootmoeder Yantuu gaat graag in op algemene vragen en op haar wijze zal ze deze beantwoorden. Ook doet ze persoonlijke healingen of geeft ze hulp, aanwijzingen op vragen welke je persoonlijk aan haar kunt stellen.

Nadat Grootmoeder weer weg is, is er soep voor iedereen.

Deze ceremonie start exact om 19.40 uur. Vanaf 19.15 uur is de poort open en staat de thee klaar. (enkele ceremonies hebben een andere aanvangstijd)