Sjamanistische Quest

Quest

Wat is een Quest?
Een moment van persoonlijke focus, waar jou persoonlijke vraag centraal staat. Je stapt even uit je dagelijks leven, je verlaat de “gewone wereld” om vanuit andere gelaagdheden te werken. Je bent vrij om werkelijk contact te gaan maken met nieuwe bronnen waarbij je antwoorden zult ontvangen. Deze verkregen antwoorden zullen lang doorwerken in je dagelijks leven

Voor wie? Voor mensen die;
● Sjamanistische werkwijze willen leren en ontdekken
● Hun Intuïtie willen vergroten
● Bewuster willen waarnemen vanuit andere gelaagdheden
● Meer gewaar willen worden
● Willen groeien en nieuwe bronnen willen aanboren voor
persoonlijke groei

Wat gaan we doen? We gaan in verbinding met voorouders en hun wijsheden. En we gaan in verbindingen met zeer intense krachtige plekken waar je inzichten en antwoorden kunt krijgen op je persoonlijke vragen.

Hoe? Om het mogelijk te maken hebben we een paar bijzondere, oer oude plekken geselecteerd die je tijdens de Quest gaan helpen om je persoonlijke antwoorden te vinden en te ontvangen. De teachings gaan je daarbij helpen en je proces ondersteunen.

Je kunt van te voren onderzoeken op welke persoonlijke vraag/vragen je antwoord zou willen ontvangen. Wanneer je geen specifieke vraag/wens hebt, kun je je laten verassen op het moment van de Quest

Les programma
Het lesprogramma komt het beste tot z’n recht, als je van te voren niet weet wat je precies gaat doen en waar je het gaat doen. Het is een Avontuurlijke, Sjamanistische week, waarbij we ook de avond en nacht kunnen gebruiken. Zowel binnen als buiten. Ook de bewoonde wereld komt aan bod (als we willen).

Het wordt een waardevolle week die je een onvergetelijke verdieping biedt in je persoonlijke ontwikkeling. Deze reis zal je verder brengen op je Sjamanistische Pad.

We zijn benieuwd met wie we deze Quest gaan doen!

Ook andere lokaties zijn mogelijk op aanvraag. Sjamaan Humming Blue Whale heeft al diverse streken bezocht waaronder het verre en ongerepte Mongolië, het prachtige Hongarije, het zonovergoten Lanzarote, maar ook zo dicht bij als Drente. Met een groepje van tenminste 4 mensen kun je in overleg zelf een datum en bestemming bespreken.