Spirituele Reizen

Spirituele Reizen

Op meerdere momenten in je leven is het zinvol om een spirituele reis te doen, maar zeker wanneer je op een kruispunt in je leven staat. Dit kan zijn de keuze van een nieuwe baan of relatie. Of je tocht naar gezondheid in welke vorm dan ook. En ook wanneer je een stap wilt maken in je eigen groeipotentieel.

We bieden verschillende vormen van spirituele reizen aan:
● Sjamanistische Quest
● Deeptox Reinigingsvakantie
● Vitaal, Gezond gewicht
● Burnout en hoe verder?
● Meditatieve wandelweekSjamanistische Quest

Tijdens een Sjamanistische Quest trek je jezelf enkele dagen terug in de natuur om in contact te zijn met diepere lagen van jezelf te onderzoeken, antwoorden op levensvragen van dat moment te vinden, te transformeren van oud naar nieuw. We bezoeken mooie krachtplekken en verblijven op een fijne lokatie in een natuurrijke omgeving. Een bezoekje aan mooie dorpjes kan zeker onderdeel zijn van het programma, voor wie wil.Deeptox reinigingsvakanties

Detox op alle lagen is een dieptereiniging waarbij gewerkt wordt aan het ontgiften van Body, Mind, Spirit and Soul. Een intensieve dieptereiniging die verder gaat dat alleen de fysieke detox. Bij onze detox werken we op jouw hele systeem, waarbij je je ontdoet van opgehoopte gifstoffen, energieblokkades en energetische vervuiling, emotionele blokkades, patronen die je niet meer dienen, en gewoontes die je belemmeren om verder te ontwikkelen. Wezenlijk opschonen, loslaten wat je niet meer dient, ontvlechten van de energie van anderen. Werkelijke transformatie van oud naar nieuw voor wie dat op dat moment wil.Vitaal Gezond Gewicht

Goed in je vel zitten is nummer 1 voor een vrij en fijn leven. Het aller belangrijkste is dat je jou persoonlijke balans vindt! We nemen je mee in de wereld van je hersenen en hormonen. Je krijgt een helder overzicht hoe onze bijzondere lichaamssystemen werken. Ook hier ga je jezelf opschonen van belemmerende stoffen in je lichaam die een ongunstige invloed op je hebben. Oude Ideeën laten we varen zodat er nog meer ruimte voor jouw vitaliteit en gezondheid is.

Burnout en hoe nu verder?

Je lichaam laat je weten wanneer je uit balans bent. En elk lichaam heeft zijn eigen manier om dat aan jou te laten weten. Je lichaam kan niet meer doen wat het eerst wel kon…Het is tijd om stil te staan bij jou manier van leven. Hoe kun jij het leuker maken voor jezelf? Hoe kun jij je lichaam geven wat het nodig heeft?

Meditatieve wandelweek

Één zijn met de natuur! Genieten van de rust, geruis van bomen en gezang van de vogels. Je gedachten laten gaan, oude zaken door je voeten laten glijden, de aarde in. Je opvullen met natuurkracht. Jezelf ontladen en opladen tijdens deze meditatieve wandelweek.