Deeptox

DEEPTOX, een diepte reiniging van jou lichaam en leven.

Hoe fijn is het om je te ontdoen van allerlei zaken, verbindingen, ervaringen , manieren van doen die je niet meer dienen? Op bewust en onbewust niveau?
Opschonen van je verleden, je heden en daarmee ook je toekomst!

Ontgiften in de zin van emoties, ervaringen, DNA.
Daarbij ook ontgiften van gedachtes en aannames.
Je lichaam, bloed, organen doen ook mee in dit proces.
Zo kun je ook oude verbindingen ontkoppelen

Waarom ontgiften op alle lagen?

Wij vragen veel van onszelf en ons lichaam.
Het is belangrijk om tijd en rust te nemen om bewust te worden van zaken die ons niet meer dienen. Ookal merken we het misschien niet direct, ze belemmeren wel onze gezondheid.

Het maakt ons vitaler, helderder, bewuster en lichter in ons leven.

Effectief opschonen

Alle aspecten worden meegnomen tijdens deze Deeptox kuur.
En dit geeft wonderbaarlijke effecten. Je kunt o.a. lichaam van opgeslagen gifstoffen ontdoen, afvallen, je weerstand verhogen, je vitaliteit vergroten en zelfs emotionele blokkades opheffen. De deeptox kuur heeft meerdere onderdelen zoals sapkuren, lever reinigen, darmen reinigen, diverse manieren om je op alle lagen te ontgiften en op te vullen. En ondersteunende remedies voor jouw totale proces. Alles is zo opgebouwd dat jij precies krijgt wat je nodig hebt.

Effectief opschonen

Onze darmen zijn ons 2e brein. een ingenieus systeem met bacteriën, enzymen, chemische processen en afvalstoffen. Sommige bacteriën zijn goed voor ons gezondheid en immuunsysteem terwijl weer anderen je letterlijk ziek maken. Veel van de lichamelijke ongemakken komen door een onbalans in het darmstelsel.

Lever reinigen
Het is het grootste stofwisselings- en ontgiftingsorgaan. Vrijwel alle schadelijke stoffen passeren de lever via de bloedbaan. De lever is dus één van de belangrijkste organen in ons lichaam en heeft meer dan 500 functies. Het reinigen van de lever doen we o.a. door diverse sappen en leverpakking,

Sapkuur Sapvasten

Sapkuur – sapvasten
De diverse sappen geven een intensieve reiniging van het lichaam en de geest. De sappen worden met zorg bereidt en bestaan uit een combinatie van uiterst gebalanceerd verse groentesoepen, verse fruitsappen, en andere weldoenerdrankjes. Wees gerust, je zult geen hongergevoel ervaren tijdens het sapvasten.

Je lichaam en geest worden van binnen en buiten gereinigd en gevoed.