Ontmoet je krachtdier

Ontmoet je krachtdier

Oervolken zoals de indianen en de Siberiërs werken met krachtdieren. Krachtdieren zijn een essentieel onderdeel van het Sjamanisme. Ieder mens wordt geboren met een krachtdier. Deze wil wel wakker gemaakt worden.

Stap voor stap word je meegenomen met de drum in de gelaagdheden van dimensies, waar jou krachtdier zich op eigen wijze gaat tonen. Het is een ervaring met het Sjamanisme.

Deze dag is de eerste basis lesdag. Je maakt kennis met de techniek voor sjamanistisch trancereizen. Het is een oeroude traditie die ook in deze tijd een krachtig en positief effect heeft.

Deze wijze maakt je wereld breder en het brengt je helder en krachtig in je persoonlijk centrum. Het maakt dat je steeds helderder je eigen focus kunt volgen. Je laat je minder door je omgeving afleiden en je gaat ontdekken dat de mogelijkheden grenzeloos zijn. The sky is not the limmit!

Jouw krachtdier kan je helpen bij het vinden van genezing, kracht en kennis. Door je met je Krachtdier te verbinden, verbind je je op een dieper niveau met jouw leven op dit moment in het hier en Nu.

Duur
Van 10 tot 16-16:30 uur
Inclusief een heerlijke lunch
deelname: €115,-.Aanmelden

  • zondag 20 augustus 2023 10:00