Ontmoet je krachtdier

Ontmoet je krachtdier

Oervolken zoals de indianen en de Siberiërs werken met krachtdieren. Krachtdieren zijn een essentieel onderdeel van het Sjamanisme. Ieder mens wordt geboren met een krachtdier. Deze gaan we wakker maken.

Ontmoet je krachtdier is de 1e lesdag van een reeks van 5 teachings. Deze dag is de eerste basis lesdag. Je maakt kennis met de techniek voor sjamanistisch trancereizen. Het is een oeroude traditie die ook in deze tijd een krachtig en positief effect heeft. Na deze lesdag kun je kiezen of je de andere 4 lesdagen wilt volgen.

Sjamanisme is een oeroude traditie waarbij je met beide benen op de grond staat en je wereld breder maakt. Het brengt je helder en krachtig in je persoonlijk centrum. Het maakt dat je steeds helderder je eigen focus kunt volgen. Je gaat ontdekken dat jou mogelijkheden grenzeloos zijn. The sky is not the limit.

Stap voor stap word je meegenomen met de drum in de gelaagdheden van verschillende dimensies, waar jou krachtdier zich op eigen wijze gaat tonen.

Jouw krachtdier kan je helpen bij het vinden van genezing, kracht en kennis. Door je met je Krachtdier te verbinden, verbind je je op een dieper niveau met jouw leven op dit moment in het hier en NU.

● van 10-16uur
●Deelname € 125,- inclusief verse lunch
●Aanmelden via app. of website.Aanmelden

Er is nog geen datum bekend voor dit evenement. Wil je graag meedoen? Vul dan je gegevens in. We laten je dan zo snel mogelijk weten wanneer dit evenement gehouden wordt.