Healing en transformatie

Healing en Transformatie

Healing en transformatie is effectief, krachtig, opschonend en veruimend. Het geeft je meer mogelijkheden tot vrijer, blijer leven en ondernemen. Op bewuste en onderbewuste lagen kunnen oude verbindingen ontkoppelt worden. Belemmerende organismes en patronen kunnen gestransformeert worden.

Dit kun je inzetten voor;
Lichamelijke, psychische, emotionele klachten
Zakelijk – gerelateerde klachten
Bedrijfs Panden of huis en eventuele (ver)koop.persoonlijk

Met je lichaam als klankbord, werken we gericht aan een klacht, of een belemmering die jouw droom of wens in de weg staat. Fysieke klachten, emotionele klachten of trauma, belemmerende patronen zoals bijvoorbeeld verslavingen, spirituele belasting en erfenis op bloedlijnen.

Een healing sessie duurt ongeveer 1 a 1,5 uur. Voor sommige klachten is een periode van begeleiding of meerdere healingen nodig.
Ook is het mogelijk om op afstand healing te ontvangen!Body Scan

Onze body scan meet op celniveau hoe het gesteld is met jouw systemen. Alles is trilling, en jouw lichaam laat zien hoe vitaal jij bent op alle lagen. Reset jouw blauwdruk, herstel jouw systemen.
Je kunt met deze body scan op 2 manieren insteken:

– Een algemene check-up, waarbij we vooral insteken op het verder ondersteunen van jouw optimale vitaliteit. Door bijvoorbeeld 1 keer per jaar deze APK op jouw systemen uit te voeren
– Je hebt een specifieke klacht, die je wilt behandelen. We gaan samen op zoek naar waar de klacht vandaan komt en op welke manier de klacht verminderd of verholpen kan worden.Gezin

Ondersteunen van je kinderen is misschien nog wel de mooiste taak van je leven als ouder. Als ouder wil je alle ondersteuning bieden die je kunt. Humming Blue Whale heeft zeer ruime ervaring in begeleiden en ondersteunen van kinderen die speciale aandacht nodig hebben. Zo heeft zij vaak kinderen en hun gezin geholpen met bijvoorbeeld autisme of hooggevoeligheid. Maar ook resetten van allergieën, en behandelen van klachten, is mogelijk.

Het is mogelijk om op afstand energetisch te begeleiden. Voor vooral tieners is dit heel fijn, ze hoeven niks uit te leggen. Ook bij examens geeft dit een extra steun.

Ook begeleiding van het hele gezin in mogelijk. Je zit toch met elkaar in een systeem, met bijbehorende patronen en interactie. Ben je bewust van de dynamiek in jouw gezin en kies bewust voor de gezonde patronen en opbouwende interactie, op alle lagen.