INNER WISDOM Opleiding sjamanisme

Inner Wisdom , basis Sjamanisme

Hedendaags Sjamanisme zorgt dat je met beide benen
op de grond staat en met een open blik naar de wereld kijkt.
Je horizon wordt steeds breder!

Oeroude traditie
Sjamanisme is de basis van elke vorm van religie die wereldwijd gepraktiseerd wordt. Een oeroude traditie die door vele natuurvolkeren zelfs nu nog wordt toegepast. Van Siberië tot Noord- en zuid Amerika, van Mexico tot het Midden Oosten, Australië en Nieuw Zeeland. Sjamanisme gaat er vanuit dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is en onderdeel is van het grote geheel. Sjamanisme laat je ervaren dat alles een ziel heeft en uit energie bestaat.

De opleiding
Tijdens de opleiding leer je diverse Sjamanistische technieken en methodes zelf toe te passen. Onderdelen die o.a. aan bod komen tijdens deze opleiding zijn;
• Sjamanistische meditatie
• Kennismaking met krachtdier en gids
• Sjamanistisch reizen
• Krachtdier
Tijdens de Sjamanistisch reizen maak je o.a. contact met je Spiritbegeleider en krachtdier. Het contact met je krachtdier biedt je een onuitputtelijke bron van mogelijkheden. Het helpt je bij het maken van beslissingen, keuzes en begeleidt je in je dagelijks leven. Waardoor je aan kracht wint.

Sjamanistisch reizen
Door het Sjamanstisch reizen exploreer je je onderbewustzijn. Hierdoor ontdek je dat alles wat je ooit buiten jezelf plaatste, in wezen in jezelf verborgen is. Sjamanisme geeft je toegang tot jouw innerlijke bron.

Door de opleiding hedendaags Sjamanisme word je weer in je centrum gezet, wat o.a. verstilling en healing brengt. Je gaat niet langer mee in de hectiek van de wereld om je heen. Dit genereert meer kracht en balans in je dagelijks leven.Inner wisdom

5 lesdagen
Deelname €595,-
data
1e 17 augustus
2e    14 september
3e    19 oktober
4e    21 december
5e    18 januari 2025

Lesdag is van 10- 16 uur
Inclusief lekkere lunch
Lokatie: Dijksgracht 21 amsterdam
Je kunt je aanmelden via het contactformulier, of telefonisch contact opnemen.