Medicijnwiel

Medicijnwiel

Persoonlijk Medicijnwiel

Het woord medicijnwiel is afkomstig van de Noord-Amerikaanse indianen.

“Medicijn” betekent kracht/kennis. Het persoonlijk medicijnwiel staat dan ook symbool voor jouw persoonlijke krachten en kennis.

Nu in onze moderne, snelle maatschappij zoeken we alles buiten ons zelf , terwijl alles wat je nodig hebt in jezelf is te vinden is. Het openen van jouw persoonlijk medicijnwiel is het voelen van de levenskracht die in jou is en die je het zelfhelende vermogen schenkt.

Persoonlijk Medicijnwiel

Het persoonlijk medicijnwiel bestaat uit 5 lesdagen waarin je door middel van sjamanistische reizen de kennis vindt van jouw persoonlijk medicijnwiel.

Deze magische lessen zijn een belangrijke basis voor je persoonlijke en spirituele groei en geeft je de kennis en kracht die goed is voor jou.

Je ontvangt door middel van sjamanistische reizen, de kennis van je persoonlijk medicijnwiel, je persoonlijke kleuren, dier totems, stenen, bomen en maak je contact met je voorouderlijn en hun gaves en talenten.

Je leert je af te stemmen en in een bepaalde droomstaat te komen om je persoonlijke “medicijnen”, je persoonlijke kennis en kracht te ontmoeten.

Tijdens deze cursus gaan we o.a. werken met:

De algemene lessen van de vierwindrichtingen
Sjamanistische meditaties
Sjamanistische trancereizen
Je persoonlijke kleuren
Je persoonlijke planten/kruiden
Je persoonlijke stenen/mineralen
Je persoonlijke totemdieren
Je persoonlijke medicijnkrachten van de vierwindrichtingen
De kennis van dromen
Ontmoeting met de voorouders en hun gaven en talenten.

Je leert;
Hoe je jezelf in balans, in je centrum kan brengen.
Hoe je in contact komt met jouw gaven en talenten.
Hoe je antwoord krijgt op je vragen
Een zeer bijzondere en intensieve teaching voor iedereen die zijn persoonlijk bewustzijn verder wil ontwikkelen en zich in het sjamanisme (verder) wil verdiepen. Voor iedereen die in verbinding wil leven.

Deelname €595,-