Spirituele Reizen

We bieden drie vormen van spirituele reizen aan: een Sjamanistische Quest, en een Detox Reinigingsvakantie en Specials Op meerdere momenten in je leven is het zinvol om een spirituele reis te doen. Maar zeker wanneer je op een kruispunt in je leven staat. Dit kan zijn de keuze van een nieuwe baan of relatie, maar ook wanneer je een stap wilt maken in je eigen groeipotentieel.

 

Tijdens een Sjamanistische Quest trek je jezelf enkele dagen terug in de natuur om in contact te zijn met diepere lagen van jezelf te onderzoeken, antwoorden op levensvragen van dat moment te vinden, te transformeren van oud naar nieuw. We bezoeken mooie krachtplekken en verblijven op een fijne lokatie in een natuurrijke omgeving. Een bezoekje aan mooie dorpjes kan zeker onderdeel zijn van het programma, voor wie wil.

Tenminste 1 keer per jaar gaan we een week naar Zuid-Engeland. Kijk in de agenda voor de volgende geplande reis.

Ook andere lokaties zijn mogelijk op aanvraag. Sjamaan Humming Blue Whale heeft al diverse streken bezocht waaronder het verre en ongerepte Mongolië, het prachtige Hongarije, het zonovergoten Lanzarote, maar ook zo dicht bij als Drente. Met een groepje van tenminste 4 mensen kun je in overleg zelf een datum en bestemming bespreken.

Detox op alle lagen is een dieptereiniging waarbij gewerkt wordt aan het ontgiften van Body, Mind, Spirit and Soul. Een intensieve dieptereiniging die verder gaat dat alleen de fysieke detox. Bij onze detox werken we op jouw hele systeem, waarbij je je ontdoet van opgehoopte gifstoffen, energieblokkades en energetische vervuiling, emotionele blokkades, patronen die je niet meer dienen, en gewoontes die je belemmeren om verder te ontwikkelen. Wezenlijk opschonen, loslaten wat je niet meer dient, ontvlechten van de energie van anderen. Werkelijke transformatie van oud naar nieuw voor wie dat op dat moment wil.

Je voelt je weer volledig aanwezig, helder en opgeladen in je eigen energie.

We bieden detox reinigingsvakantie aan als spirituele reis in samenwerking met lokatiepartners (op lokatie in Nederland, Duitsland, België, Engeland, Italië). En je kunt kiezen voor een detox reinigingsweek thuis.

Het is altijd weer fijn om op pad te gaan met mensen die vanuit hun werk of vanuit persoonlijke ontwikkeling al meer bekend zijn met spirituele reizen. Voor deze groep organiseren we graag Specials. Tijdens deze reizen kun je diepgaander ervaren en transformeren. Voor deze specials werken we graag samen met onze partners om 1+1=11 ervaring te kunnen aanbieden.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • maak je eigen drum (Hongarije)
  • detox special voor therapeuten en behandelaars (Italië)
  • Detox Quest (Engeland): twee vliegen in 1 klap
  • Spirituele reis naar Mongolië

Reizen op aanvraag zijn zeker mogelijk; neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.