Thema Events

We organiseren terugkerende thematische events, en werken ook regelmatig op aanvraag. Hieronder hebben we een selectie van mogelijkheden voor je weergegeven. Natuurlijk is in overleg van alles mogelijk. De mogelijkheden zijn grenzeloos! Kijk ook in de agenda voor het geplande aanbod.

 

Meerdere keren per jaar organiseren we een drumcirkel ‘Cirkel for the World’. Tijdens deze bijeenkomst drummen we met een groep (cirkel). Het is een mooie manier om bij te dragen aan het verhogen van de trilling voor healing en transformatie, voor de wereld inclusief jezelf.

 

Het initiatief om geregeld samen te drummen is ontstaan na de aanslagen in Parijs en Brussel, vanuit een verlangen om een positieve bijdrage te leveren. Maar de meeste vaste deelnemers komen ook gewoon omdat het heerlijk is om samen te drummen, de energie te ervaren en te ontvangen.

Een drumcirkel is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met het Sjamanisme, als je daarin geïnteresseerd bent. Er zijn altijd enkele drums aanwezig voor mensen die (nog) geen drum hebben.

Prijs voor deelname is €20,- per keer.

Raadpleeg de agenda voor de geplande data.

Enkele keren per jaar bieden we de gelegenheid om samen te mediteren op de avond van de volle maan. In 2016 en 2017 hebben we al een aantal keren een zeer bijzondere en krachtige energie mogen ervaren, omdat er een ‘bijzondere’ maanstand was.

 

Prijs voor deelname: €20,- per keer.

Raadpleeg de agenda voor de volgende geplande maan meditatie.

Een aantal keer per jaar organiseren we een verdiepingsdag. Voor onze studenten een mooie gelegenheid om een slag dieper te gaan met de thema’s waar ze mee bezig zijn. Maar ook andere deelnemers zijn van harte welkom.

 

We werken van 10.00-17.00 uur. We gaan bij voorkeur naar buiten. De dag is gevuld met meditaties en oefeningen in de natuur. Je bent in gesprek met jezelf en verbindt met jouw essentie.

Prijs: €125,- inclusief lunch per keer.

Raadpleeg de agenda voor de geplande data.

Lokatie: Mr. Jac. Takkade 40 in Aalsmeer, en aangrenzen Amsterdamse Bos.

Op een Kristallendag gaan we aan de slag met de de kristallen. Het programma is grofweg als volgt:

 

In de ochtend gaan we aan de slag om voor elke deelnemer een persoonlijk kristal uit te kiezen. In een begeleide meditatie komt naar voren welk kristal voor jou op dit moment kan ondersteunen. Misschien heb je al een specifieke vraag. Vervolgens kies je jouw kristal uit. We gaan voor deze kristallendag naar Lichtpuntje in Heerle, waar de meest fantastische en kwalitatief hoogwaardige kristallen te vinden zijn. Je kunt zelf kiezen met welk budget je je kristal uitkiest. In de middag bekrachtig je je kristal, en krijg je uitleg over hoe je jouw kristal onderhoudt, zodat deze krachtig blijft.

Prijs voor de hele dag: €125,- exclusief kristal. Deelnemers nemen zelf lunch mee.

Lokatie: Lichtpuntje, Heerle

Deze dag organiseren we op aanvraag.

Oervolken zoals de indianen en de Siberiërs werken met krachtdieren. Krachtdieren zijn een essentieel onderdeel van het Sjamanisme. Ieder mens beschikt over een persoonlijk krachtdier.

 

Jouw krachtdier kan je helpen bij het vinden van genezing, kracht en kennis. Je dient het alleen wel wakker te maken. Door je met je Krachtdier te verbinden, verbind je je op een dieper niveau met jouw leven op dit moment in het hier en Nu.

Met enige regelmaat organiseren we een dag waarin het ontmoeten van je krachtdier centraal staat. Raadpleeg onze agenda voor de volgende geplande sessie. Maar ook op aanvraag kunnen wij dit voor je organiseren; individueel of in een groep. Ook kinderen kunnen hun krachtdieren ontmoeten. Kinderen vinden het vaak heel leuk om een eigen krachtdier te hebben.

Prijs voor deelname:  €125,-.

In samenwerking met paardencoach Astrid Stijger en haar paardenkudde bieden we een unieke en zeer krachtige 2-daagse workshop aan.

 

Tijdens deze twee-daagse workshop combineren we de krachtplekken & paardenkracht om jouw innerlijke kracht te ontwikkelen.

Op de eerste dag bezoeken we een aantal mooie krachtplekken op de grens van Drente en Groningen. Hier is het gemakkelijker om toegang te krijgen tot diepere lagen van bewustzijn en informatie te ontvangen die voor jou van toepassing is. Oude energie wordt getransformeerd, en je bent op een diepere laag in gesprek met jezelf.

Je overnacht ‘s avonds in een sfeervolle pipo-wagen op de D-Range.

Op de tweede dag gaan we aan de slag met de paarden op de D-Range. Paardencoach Astrid Stijger en haar kudde laten je op onnavolgbare wijze zien wat voor jou waardevol is op dat moment.

Door de krachtige combinatie van de samenwerking is deze 2-daagse een unieke en en diepe beleving.

Deze krachtige 2-daagse wordt op aanvraag verzorgd.

Hieronder zie je enkele foto’s die zijn genomen tijdens onze events. Voor meer impressies ga je naar onze foto galerij.