Sjamanisme

Geef richting aan je leven, ontwaak je innerlijke kracht en wijsheid

Sjamanisme – een Oeroude Traditie

Sjamanisme is op zich zelf geen religie, maar meer een overkoepelend begrip voor traditionele geloven, praktijken en rituelen uit diverse culturen over de hele wereld. Sjamanisme kun je zien als een oeroude wijsheid traditie die wereldwijd wordt gepraktiseerd; sjamanisme komt voor van Siberië tot (Noord en Zuid) Amerika, van Mexico tot het Midden Oosten en van Australië tot Nieuw Zeeland. Sjamanisme gaat er van uit dat alles energie is, en alles met alles verbonden is. Een sjamaan werkt op andere lagen van bewustzijn, en heeft specifieke vaardigheden om -met behulp van spirits- mensen te begeleiden in spirituele meditaties en reizen, te healen, en als brug te functioneren naar andere werkelijkheden.

Sjamaan Humming Blue Whale werkt op energetisch niveau, samen met spirits, aan jouw welzijn. Ze ondersteunt je op heel pragmatische en westerse manier om in jouw essentie en kracht te komen, je bewustzijn te verruimen, belemmeringen te transformeren.

Op deze pagina kun je lezen hoe je zelf met sjamanisme aan de slag kunt. Sjamaan Humming Blue Whale draagt haar wijsheid over in teaching, thematische lessen en rituelen en walk-abouts.

Teaching

Door de opleiding Sjamanisme vindt er een diepgaande transformatie plaats. De vaardigheden die je leert helpen je om je leven te leiden zoals jij dat wilt vanuit zelfvertrouwen en persoonlijke kracht.

Thema Events

Bij thematische events komt er een specifieke les of ritueel aan bod. Sommige van deze worden met een regelmaat aangeboden, andere zijn eenmalig op maat of op aanvraag. Lees verder op deze pagina voor meer informatie of kijk in de agenda.

Spirituele reizen

Wij bieden enkele keren per jaar spirituele reizen aan, van minimaal 5 tot maximaal 10 dagen. Je kunt kiezen tussen een Sjamanistische Quest (walk-about), of een detox reinigingsvakantie. Je komt herboren terug. Lees verder op deze pagina voor meer informatie en kijk in de agenda voor data.