Testimonials

Ervaringen van klanten en studenten

‘Sjamaan Humming Blue Whale is een zeer professionele en toegewijde healer en coach. Ik beveel haar ten zeerste aan voor iedereen die vast zit of wat assistentie kan gebruiken op het persoonlijke- of loopbaanvlak.’

Barbara

Huis energetisch reinigen
“Ik ervaar ruimte om helemaal in het nieuwe huis te gaan wonen! Het oude huis los te laten en de energie van de vorige bewoners uit te zwaaien. Must do voor iedere grote nieuwe stap!”

Ramses

Na behandeling en healing heeft mijn zoon nog maar de helft van de chemokuur nodig, en het herstel gaat veel sneller dan verwacht.

Anomiem

Je kunt een pleister plakken, een pilletje nemen, een zalfje smeren….een healing is heel wat anders! Het probleem wordt bij de diepste kern aangepakt en opgelost! Ik ben van mijn pijn verlost dank zijn HBW!

Linda

Detox reinigingsvakantie in Duitsland:
“Vermoeid kwam ik aan en verfrist vertrok ik. Wat een grote verandering in 7 dagen, had dit van te voren niet kunnen geloven. Het is echt waar!”

Astrid

Altijd druk in de weer, dat was de situatie toen ik naar de detox week ging. Het was heel raar om te vertragen. Alles te vertragen, inclusief  mijn stofwisseling.Daarna werd ik me bewust van wat ik gewoonlijk niet voel, niet zie, niet hoor, door maar ‘lekker bezig te zijn’. Mijn lichaam werd steeds rustiger, krachtiger, schoner. In mijn geest nieuwe perspectieven. Mijn waarneming werd scherper. Deze week heeft me focus en veel ruimte gegeven. Heerlijk, een aanrader!

“Wat heeft de Detox-verwen- jezelf-week mij gebracht:
Veel energie! Ruimte in mijn lichamelijke en geestelijke systeem. Mooie inzichten. Het smaakt naar meer. Heerlijk en fantastisch. De week is een mooi geheel, de cirkel is rond. Een helder begin en een helder eind wat weer gelijk je nieuwe startpunt is. Je kunt werkelijk oude dingen loslaten, je krijgt werkelijk ruimte voor iets nieuws. Het is een echte, absolute verwen week, het heeft mij aan niets ontbroken. Er is ruimte voor alles, fijn dat het een kleine groep is. Ik voel mij heerlijk en super energiek, soepel in mijn lichaam. Het hoekige is er bij mij af.”

Daphne

Sjamanistische detoxweek- Nou ik kan jullie zeggen: ik ben van binnen erg schoon geworden! Mijn favoriete onderdeel -naast wandelen- is de sjamanistische meditaties. Waarbij je tot op celniveau in beweging bent. Wat een genot! Aanrader voor iedereen…

Elma