Sjamaan Humming Blue Whale

Humming Blue Whale

Sjamaan Humming Blue Whale

Sjamaan Humming Blue Whale werkt op zichtbare en onzichtbare lagen, in samenwerking met spirits. Zij gebruikt de wijsheid van het sjamanisme om mensen en organisaties op hun pad te begeleiden.

Zij heeft 25 jaar in de psychiatrie gewerkt, in verschillende functies en voor verschillende instanties. Ze werkte onder andere met jonge kinderen, pubers, volwassen maar ook gedetineerden.

Als reisgids heeft zij heeft diverse avontuurlijke outdoor reizen georganiseerd naar meer onherbergzame oorden als Mongolië en IJsland.

De ontdekking van het Sjamanisme was voor haar thuiskomen. In 2002 richtte zij haar Go-Walkabout op, een praktijk voor Sjamanisme en levenspadcoaching. In de ontwikkeling van haar werk heeft zij technieken aangevuld vanuit andere stromingen zoals bijvoorbeeld Tai Chi en Chi Kung, bachbloesems en nog ontelbare andere elementen. Naast healing en coaching is draagt zij de wijsheid en rituelen uit het Sjamanisme graag over aan studenten. Momenteel hebben 6 jaargangen wekelijks les is haar praktijk. Minimaal 1 keer per jaar organiseert zij een Sjamanistische Quest voor haar studenten naar Zuid-Engeland, en diverse lesweekenden en thematische bijeenkomsten.

Vanaf 2002 organiseert zij detox reinigingsvakanties naar Duitsland, en later ook in Nederland,  België en Italië. Zij specialiseert zich in ontgiften op alle lagen, niet alleen de fysieke detox. In 2016 is zij gestart met het werken met een innovatief bio-informatie systeem waarmee niet alleen een scan kan worden gemaakt van een menselijk systeem op alle lagen, maar ook behandeling op basis van trillingsfrequenties. Met haar ervaring in detox reinigingsvakanties en het bio-informatie systeem gaat zij een samenwerking aan met de Zwanenhof, centrum voor training en verdieping in Zenderen. De detox vakanties ontwikkelen zich naar vitaliteits retraites en begeleiding van mensen met burn-out klachten.

In 2014 is zij gestart met het begeleiden van teams en organisaties. Eerst met haar bijdrage aan het Nijenrode programma Touching the Community Soul als energetisch begeleider en healer, daarna ook met High Touch Leadership in het energetisch ondersteunen van ontwikkelingstrajecten in organisaties. Haar wens is om de zakelijke dienstverlening de komende jaren uit te breiden.

In 2016 ontstaat ook de samenwerking met paardencoach Astrid Strijder. Samen ontwikkelen zij de tweedaagse workshop Paardenkracht&krachtplekken.

In 2017 ontstaat een nadere samenwerking met New York Gym. Op deze sportschool in Amsterdam geeft zij inmiddels vast haar lessen en breidt zij in samenwerking met personal trainers de ondersteuning van vitaliteit uit met sportbegeleiding.

Klanten ervaren Humming Blue Whale als een liefdevol, krachtig persoon, met veel wijsheid en diversiteit aan mogelijkheden in begeleiding, no-nonsense aanpak, dienend aan het grotere geheel.