Detox

Ontgiften op alle lagen: body, mind, spirit & soul

Detox: ontgiften op alle lagen

 

 

Ontgiften op alle lagen. Wat is dat eigenlijk?

Ontgiften op alle lagen is een reiniging waarbij gewerkt wordt aan het ontgiften van Body, Mind, Spirit and Soul. Een intensieve dieptereiniging die verder gaat dat alleen de fysieke detox. Bij onze detox werken we op jouw hele systeem, waarbij je je ontdoet van opgehoopte gifstoffen, energieblokkades en energetische vervuiling, emotionele blokkades, patronen die je niet meer dienen, en gewoontes die je belemmeren om verder te ontwikkelen. Wezenlijk opschonen, loslaten wat je niet meer dient, ontvlechten van de energie van anderen. Werkelijke transformatie van oud naar nieuw voor wie dat op dat moment wil.

Je voelt je weer volledig aanwezig, helder en opgeladen in je eigen energie.

 

      
De eerst volgende Deep-Tox is in Pego Spanje

31 augustus tot en met 7 september 2019.


Je kunt het bestand downloaden.

dowload 

Deep-toxen op al je lagen is een reiniging waarbij gewerkt wordt aan het ontgiften van Body, Mind, Spirit & Soul.
Een intensieve dieptereiniging die verder gaat dan alleen de fysieke detox.
Bij onze detoxweek werken we op jouw hele systeem, waarbij je je ontdoet van
> opgehoopte gifstoffen
> energieblokkades en energetische vervuiling
> emotionele blokkades
> patronen die je niet meer dienen
> en gewoontes die je belemmeren om verder te ontwikkelen.
Wezenlijk opschonen, loslaten wat je niet meer dient, ontvlechten van de energie van anderen.
Werkelijke transformatie van oud naar nieuw.
Je voelt je weer volledig aanwezig, helder en opgeladen.

Programma
Een waar totaal wasprogramma! Waar je een week in mag vertoeven. In een week kun je je ontgiftingscyclus rond maken.
Het hele programma wordt energetisch ondersteund, zodat je een gedragen persoonlijk proces hebt.

Persoonlijk programma
Deep-toxen is een persoonlijk programma en voor iedereen die aandacht wil schenken aan Vitaliteit.
Je stapt in met je eigen wensen. We hebben een breed aanbod van manieren om je zelf te resetten.
Zowel energetisch, lichamelijk, emotioneel als je gedachten. Alles wat aangeboden wordt, doe je helemaal op eigen niveau.

Zowel inspanning als ontspanning zijn daarbij van belang. De met zorg bereide verse sappen, soepen, kruidenthee en andere weldoeners drankjes zorgen voor een intensieve reiniging en voeding van je lichaamscellen. Doordat je lichaam de gifstoffen afvoert ontstaat er een schoon systeem die alle voedingsstoffen veel beter kan opnemen. Een goede opname geeft vitaliteit en helder denken.

 • Lever-pakking
 • Wandelen in combinatie met energie oefeningen
 • Nordiccen
 • Diverse geleiden meditaties
 • Ademhalingsoefeningen
 • Eenvoudige Tai Chi oefeningen en bewegingen
 • Sauna bezoek  ( wanneer mogelijk ! niet bij prijs inbegrepen)
 • Sapkuren (afgestemd op de persoon)
 • Zelf-healing technieken
 • Sjamanistische technieken
 • Accommodatie

De aangeboden technieken helpen je op al je lagen te ontdoen van alles wat je niet meer dient. Oude  -emoties, -gedachtes, -onnodige opgeslagen energieën verdwijnen. Opgeschoond,  helder, vitaal en vernieuwd ga je naar huis. Dit proces werkt bij thuiskomst ook nog door.

Voeding
Je mag zoveel nemen als je wilt van de met zorg bereide verse sappen en weldoener drankjes. Ze zorgen voor een intensieve reiniging en voeding van je lichaamscellen. Door het afvoeren van de gifstoffen afvoert ontstaat er een schoon systeem die alle voedingsstoffen veel beter kan opnemen. Een goede opname geeft vitaliteit en helder denken

Geen hongergevoel tijdens deze week
Voor hongergevoel hoef je niet bang te zijn, je hebt een voldaan en verzadigd gevoel. Je mag zoveel consumeren als je wilt. Misschien wel meer dan je op kunt…

Beweging is in vele vormen aanwezig. Je lichaam heeft het nodig om gifstoffen (oude emoties, oude gedachtes, oude opgeslagen energie) af te voeren. Tegelijkertijd bouw je spiermassa en conditie op. Ook open je er je meridianen mee, je zult het verschil ervaren!

Er wordt veel in beweging gezet tijdens deze week, waardoor je systeem geactiveerd wordt. Je ervaart gewenste verandering in je zelf. Dit proces werkt ook bij thuis komst door.

 

dowload pdf

Niet voor iedereen komt het goed uit om meerdere dagen van huis weg te zijn voor een reinigingsvakantie. Je kunt ook kiezen voor een begeleide detox thuis. Deze detox begint met een dag in de praktijk in Aalsmeer, waar je startmoment wordt gemeten en je uitleg krijgt voor de week. Thuis volg je een voorgeschreven voedingspatroon en doe je oefeningen en meditaties, terwijl je de hele week energetisch wordt begeleidt op afstand. Je sluit de week af met  een dag op de praktijk om alles te integreren wat er die week is losgemaakt.

Richtprijs voor deze manier van ontgiften op alle lagen is €800,- voor de hele week, afhankelijk van de intensiteit van begeleiding.

We bieden ook een hele mooie special aan voor (energetisch) begeleiders en therapeuten, en voor mensen die meer bekend zijn met ons energetisch werk. Juist voor die professionals die zelf  vanuit hun vakgebied (energetisch) werken met mensen is het zeer aan te bevelen om ook tijdig te ontladen en opladen, zodat je je werk weer schoon en energiek kunt uitvoeren. We denken dan aan professionals in coaching, yoga, reiki, mindfulness, opstellingenwerk, therapeuten,  transitiebegeleiding, etcetera etcetera etcetera. Een reinigingsvakantie met diepe werking.

Richtprijs voor deze special is €1100,- voor een reis van 8 dagen, exclusief reis- en verblijfkosten.

Ik ben vooral onder de indruk van de compleetheid van het programma. De combinatie van inspanning, voeding, meditatie. Ik leefde bij thuiskomst in een ‘andersom’ wereld; ik luister nu intens naar mijn hart. Het voelt alsof ik gereset ben. Heerlijk was het! -Marjolein, 2017
Marjolein