Mensen

Leven en werken vanuit je kracht

Mensen

Leven en werken vanuit jouw essentie. Niet gehinderd door lichamelijke, emotionele, psychische of spirituele belemmerngen. Wie wil dat nu niet? Levenspad coaching en healing voor jou, je gezin, je collega’s en team.

Bij een sjamanistische healing werken we gericht aan een klacht, of een belemmering die jouw droom of wens in de weg staat. Fysieke klachten, emotionele klachten of trauma, belemmerende patronen zoals bijvoorbeeld verslavingen, spirituele belasting en erfenis op bloedlijnen.

Een healing sessie duurt ongeveer een uur tot twee uur. Voor sommige klachten is een periode van begeleiding of meerdere healingen nodig. We spreken altijd van te voren door wat je wensen hierin zijn.

Onze body scan meet op celniveau hoe het gesteld is met jouw systemen. Alles is trilling, en jouw lichaam laat zien hoe vitaal jij bent op alle lagen. Reset jouw blauwdruk, herstel jouw systemen.

Je kunt met deze body scan op 2 manieren insteken:

  • Een algemene check-up, waarbij we vooral insteken op het verder ondersteunen van jouw optimale vitaliteit. Door bijvoorbeeld 1 keer per jaar deze APK op jouw systemen uit te voeren
  • Je hebt een specifieke klacht, die je wilt behandelen. We gaan samen op zoek naar waar de klacht vandaan komt en op welke manier de klacht verminderd of verholpen kan worden.

Kijk ook naar ons 10-daags programma, waarbij we de centrale energiepunten (chakra’s) 1 voor 1 opschonen. Te volgen als losse dagen of als programma voor je hele systeem. Raadpleeg de agenda voor de actuele planning.

Wil je hulp bij het vinden voor een baan die past bij jouw wensen? Wij ondersteunen je graag.

Meerdere mensen gingen je voor!

Ondersteunen van je kinderen is misschien nog wel de mooiste taak van je leven als ouder. Als ouder wil je alle ondersteuning bieden die je kunt. Humming Blue Whale heeft zeer ruime ervaring in begeleiden en ondersteunen van kinderen die speciale aandacht nodig hebben. Zo heeft zij vaak kinderen en hun gezin geholpen met bijvoorbeeld autisme of hooggevoeligheid. Maar ook resetten van allergieën, en behandelen van klachten, is mogelijk.

Ook begeleiding van het hele gezin in mogelijk. Je zit toch met elkaar in een systeem, met bijbehorende patronen en interactie. Ben je bewust van de dynamiek in jouw gezin en kies bewust voor de gezonde patronen en opbouwende interactie, op alle lagen.

 

Al geruime tijd ontwikkelen wij diverse vitaliteits programma’s. Wij onderscheiden ons van andere vitaliteits programma’s door een aanbod waarbij op meerdere lagen wordt gewerkt: fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel.

Voor de een is de ingang een fysieke klacht, voor de ander een wens voor spirituele healing, en voor weer een ander emotioneel trauma, een verslaving, of burn-out klachten. Het maakt bij ons niet uit waar je begint; alle lagen komen aan bod. Omdat wij werken vanuit het geheel.

  • Ontdek hoe het met jouw vitaliteit op alle lagen gesteld is (diagnose)
  • Ontdek wat wezenlijk van belang is voor jouw vitaliteit
  • Verbeter je vitaliteit door een programma op maat.
  • Werkelijke transformatie en zichtbare resultaten in je dagelijks leven.

Voor onze vitaliteitsprogramma’s werken we samen met een aantal partners. Voor een vitaliteit scan met behulp van ons bio-systeem kun je terecht in de praktijk in Aalsmeer, of we komen op aanvraag naar je toe.

Op de Zwanenhof in Zenderen bieden wij de mogelijkheid om een vitaliteits scan of vitaliteit retraite te boeken. Een vitaliteit retraite is een 8 daags programma waarbij je verblijft op de Zwanenhof en een week lang begeleid wordt.

 

Voor wie graag een fysieke training als ingang wil voor meer vitaliteit, bieden we een programma aan waarbij je enkele keren per week kunt trainen bij New York Gym in Amsterdam. Naast de lichamelijke training gaan we aan de slag met meditatie en self-healing technieken, en gezonde voeding.

 

 

Bij de begeleiding van onze klanten maken we graag gebruik van Rain producten om een gezond voedingspatroon (tijdelijk) te ondersteunen. Ook voor ontgiften kunnen wij met Rain producten er voor zorgen dat je tijdens een ontgiftingskuur ondersteuning krijgt van de juiste supplementen zodat je lichaam niet alleen ontgift maar ook gevoed wordt.

Wil jij ook vitaal zijn? Neem contact met ons op om te kijken welke aanpak het beste is voor jou.